Jose Kuijs-Glorie, voedingsdeskundige

Afvallen is voor de meeste mensen niet gemakkelijk, dat weet ik ook uit eigen ervaring. Ik kies voor een persoonlijke, plezierige aanpak en geef idereen de aandacht die nodig is om het streefdoel te bereiken.

Ervaring:

Al ruim 10 jaar ben ik voedingsdeskundige geweest in Brabant en Noord-Holland. Ook ben ik werkzaam geweest voor een groot bedrijf als Mars om meer aandacht te besteden aan gezonde voeding voor werknemers die moeite hadden met hun gewicht. In die 10 jaar heb ik duizenden clienten geholpen, om een goed gewicht te bereiken.

Veel mensen hebben raad en advies nodig bij hun voeding, daarnaast is het ook belangrijk dat ze een schouderklop of een zetje in de rug krijgen wanneer dat nu juist even nodig is. Veel mensen geven aan dat het juist die persoonlijke en voor hen plezierige aanpak is, die hen zo geholpen heeft om af te vallen waar dat eerst niet lukte.

Handig is verder dat mijn man arts is en ik bij hem voor eventuele inhoudelijke vragen terecht kan wanneer ik advies nodig heb voor speciale clienten of bijzondere situaties.

Graag help en adviseer ik u om te zien hoe u uw optimale
gewicht kunt bereiken en behouden. U kunt me
vrijblijvend voor een advies bellen op 06-29471554